6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Animatör genç ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir otelde animatörlük yapan genç, odasında ölü olarak bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Gümbet Mahallesi'nde bir otelde animatörlük yapan Cihan Güven (23), sabaha karşı saat 05.00 sıralarında odasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Nişanlısı Hollandalı Joanna Gübertsen tarafından fark edilen Güven'in hayatını kaybettiğini anlayan görevliler, emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede, odanın kapısının önünde Extacy hap buldu. Nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından gencin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cesedin odadan çıkartılmasının ardından Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, narkotik köpeği ile birlikte odada arama yaptı. 

Cihan Güven'in babası Seyithan Güven ve Joanna Gübertsen, otelin çıkışında bir süre bekledikten sonra otelden ayrıldı. Daha önce nişanlısıyla birlikte Hollanda'ya da gittiği öğrenilen gencin alnında ve başında yaralar olduğu, uyuşturucu nedeniyle kalp krizi geçirmiş olabileceği bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2006 Cumartesi 16:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman güven IP: 78.177.42.xxx Tarih : 1.12.2011 19:04:55

ben rahmetli cihan güvenin kardeşi osman güvenim kesinlikle öldüğü odada uyuşturucu hap ve benzeri bir madde bulunmamıştır tüm otopsi sonuşları elimdedir lütfen haberi düzeltiniz abim kabirinde rahat uyusun lütfen not.... onu nekadar özlüyorum yanıyorum rahat uyu abicimmmmmmmmmmmmmmmm...... seni cooooooooooooooooooooooook seviyorum.