22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Arabanın bağajından çıkarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şoför mahallinde sıkışan otomobil sürücüsü, 1 saatlik kurtarma çalışmasının ardından, aracın bagajından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20:00 sıralarında Ortakent Beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, Bodrum'dan Turgutreis istikametine gitmekte olan Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler servisi görevlilerinden Öner Karaçiçek'in kullandığı 48 TT 076 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelen Can Yurtsever idaresindeki 48 VE 021 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Öner Karaçiçek aracının şoför mahallinde sıkıştı. Diğer otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan Gülizar Ercan da yaralanarak ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Sıkışan sürücüyü kurtarmak için Bodrum Belediyesi ve Turgutreis Belediyesi kurtarma araçları ekiplerle birlikte olaya yerine çağrıldı. Kazaya müdahale eden ekipler yaralıyı yerinden çıkartmak için uzun süre uğraştı. Kurtarma çalışmaları sırasında zaman zaman canı yanan sürücünün feryatları yükseldi. Kurtarma çalışmaları devam ederken sürücüye serum takıldı. Sürücünün şoför mahallinden alınması mümkün olmayınca bagaj kapağı açılarak koltuklar söküldü. Öner Karaçiçek sıkıştığı yerden 1 saat süren çalışmaların ardından güçlükle çıkartılarak ambulansla Universal Hospital Bodrum'a kaldırıldı.


Kurtarma çalışmaları sırasında çevrede toplanan meraklı vatandaşlarda ekiplerin çalışmasını güçlük çıkarırken güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Diğer otomobildeki yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Öner Karaçiçek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu sol kolunda ve bacağında meydana gelen yaralanma ve kırıklar nedeniyle bir dizi ameliyat geçireceği belirtildi. Öner Karaçiçek'in yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 18:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BUSE ZEYNEP SULUK IP: 78.171.171.xxx Tarih : 12.08.2008 18:23:03

seni çok özledik iyileş ve gel artık kardeşlerin senem buse kemal ve diloş'un