16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Araç tarlaya uçtu: 2 yaralı

Muğla’nın Düğerek Mahallesi’nde dün gece 00.30 sıralarına meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar Muğla Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan Düğerek mahallesi istikametine seyir halinde olan Hakan Sebeb (29) yönetimindeki 48 R 1904 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce bariyerlere, ardından ağaçlara çarptı. Hızını alamayan otomobil daha sonra yaklaşık 40 metre havada takla atarak tütün tarlasına uçtu.
Otomobilde bulunan ve Hakan Sebeb’in arkadaşı olduğu öğrenilen Metin Umut Yazarlı (18) araç havada iken kendini pencereden dışarı atarak hafif yaralandı. Araç sürücüsü Hakan Sebeb ise hurdaya dönen araçta sıkıştı. Hakan Sebeb, Muğla Belediyesi AKS ekiplerinin 30 dakikalık çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Olay yerine gelen ambulans ile Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hakan Sebeb’in vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi. Diğer yaralı Metin Umut Yazarlı ise kazayı çiziklerle atlattı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 13:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?