4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Arı sokması öldürdü!

ARININ SOKTUĞU YAŞLI ADAM KURTARILMADI

Muğla merkez Karabağlar Yaylasında arının soktuğu yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Edinilen bilgiye göre; eşi Zehra Dik ile birlikte Karabağlar Yaylasındaki evlerine giden Seyfi Dik (80), burada akşam üstüye kadar vakit geçirdi. Daha sonra Düğerek’te bulunan evlerine gitmek üzere yola çıkma hazırlığı yapan Dik’i, evinin kapısının önünde dudağından ve kolundan eşek arısı soktu. Arı sokmasına karşı alerjisi olduğu belirtilen Seyfi Dik, kısa bir süre sonra bayıldı. Eşi Zehra Dik’in yardım istemesiyle eve gelen komşuları 112 Acil Servisi ekiplerine haber verdi. Seyfi Dik olay yerine gelen ambulansla Muğla Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı. Dik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Seyfi Dik’in damadı Mehmet Aldan, kayınpederinin ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Kayınpederimi öğlen saatlerinde Karabağlar Yaylası’ndaki evinden dönmek üzere hazırlandığı sırada eşek arısı soktuğunu öğrendik. Hastanede kendisini tedavi eden doktorlar bize arı sokmasına bağlı olarak önce kanı zehirlendiğini ve kalbinde ritm bozukluğu ortaya çıktığını söylediler. Meydana gelen baygınlık sırasında da soluk alışverişi durarak beyne zarar vermiş. Bu nedenle yaşamış olsa bile felç kalacağı ifade edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 12 saat içerisinde hayatını kaybetti. Çok üzgünüz” dedi.

AT ARABASI DİZİDE ROL ALIYOR

Arı sokması sonucu hayatını kaybeden Seyfi Dik’in at arabası, Muğla’nın Akkaya köyünde çekimleri devam eden ‘Düriye’nin Güğümleri’ dizisinde ‘Duran ağa’ rolünde oynayan Uğur Çavuşoğlu’nun kullandığı at arabasının da sahibi. Seyfi dik’in ölümü dizi setinde de üzüntü ile karşılandı.

ARININ SOKTUĞU YAŞLI ADAM KURTARILMADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 16:25:02
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?