4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Armutalan kışa hazırlanıyor

ARMUTALAN KIŞA HAZIRLANIYOP

Kış aylarının yaklaşmasıyla beraber turizm sezonu da sona eriyor. Bu nedenle Marmaris’in Armutalan Belde Belediyesi kış aylarında oluşacak olumsuzlukları en aza indirmek için çalışmalar yapıyor.

Çalışmalar kapsamında toprak kaymasından dolayı dolan dereler temizlenmesi, yollar ve parkeler tamir edilmesi, bozulan kaldırımların düzeltilmesi, ağaçların budanması gibi çalışmalar yapılyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Armutalan Belediyesi yetkilileri, vatandaşların bu çalışmalarda görevli olanlara yardımcı olması gerektiğini belirterek, “ Biz Armutalan Belediyesi olarak her sezon başında ve sonunda şehrimizin daha da güzelleşip vatandaşın rahat etmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında başta bozulan yol ve parkeleri tamir ediyoruz, kaldırımları düzeltiyoruz, kaldırımları ve yolları kapatan ağaçları buduyoruz, dere kenarlarındaki korkulukları elden geçiriyoruz, yeşil alanlara seramızda ürettiğimiz mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Bunun yanında geçenlerde oluşan şiddetli yağmur sonucunda dolan dereleri temizliyoruz. Bizim yaptığımız bu çalışmaların hepsi Armutalan’ın güzelleşmesi ve vatandaşların rahat etmesi. Şu anda bu çalışmalarımız hemen hemen tamamlandı. Biz bu çalışmaları yaparken vatandaşlardan isteğimiz, görevli arkadaşlara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmalarını istiyorum" dedi.

ARMUTALAN KIŞA HAZIRLANIYOP
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 15:47:05
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 17:31:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?