16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Avcılardan tek kurşun yarışması

Muğla’nın Yatağan ilçesinde ilk defa düzenlenen "Ödüllü Tek Kurşun Atış Yarışması” avcılar tarafından büyük ilgi gördü. Yatağan Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen organizasyona Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık da izledi. Atış poligonunda kurulan platforma çok sayıda izleyici de katıldı.

Yatağan Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ali Akalp, ilk defa düzenledikleri yarışmanın bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirileceğini belirtirken, katılımın yüksek olduğunu söyledi.

İtfaiye, Ambulans, Jandarma ekipleri ve dernek görevlilerin hazır bulunduğu yarışmaya yaklaşık 150 yarışmacı katılırken, yarışmada Başhakemliği Uğur Barutçu, masa hakemliğini ise Ahmet Özsan, Mehmet Sazak, Mehmet Ulutaş, Özcan Yaşar, Ömer Yayla, Muzaffer Gedik, Mehmet Barış ve Mehmet Pepir yaptı. Ödüllü Tek Kurşun Atış yarışmasında ilk üçe giren yarışmacılar Erdem Şaralı, Ercan Kuşçu ve Kudret Türkmen’e 4+1 Otomatik Tüfek ve 1’ncilik kupası, Tek Kırma 1 Adet Tüfek ve 2’ncilik kupası ve canlı oğlak ve 3’ncülük kupası verildi.

Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, “İlk defa böyle bir organizasyon düzenlendi. En kısa zamanda Trap Atış Poligonunu yapacağız. Şuanda 62 dönümlük bir arazi için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?