4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ayten'in katili bulunamadı

AYTEN'İN KATİLİ 1 AYDIR BULUNAMADI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ortadan kaybolduktan 45 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 17 yaşındaki Ayten Kıvılcım'ın katil zanlısı halen bulunamadı.

Türkiye gündemine oturan cinayette sır perdesi halen aralanamadı. 13 Temmuz 2010'da 'Bakkala gidiyorum' diyerek Bodrum Torba'daki evinden ayrılan Milas Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Ayten Kıvılcım'dan (17) 45 gün boyunca haber alınamamıştı. Jandarmanın ev ve çevresinde köpeklerle yaptığı araştırmalardan sonuç alınamadı. Kıvılcım ailesinin umutları, Bodrum ve Milas AKUT ekiplerinin 21 Ağustos'ta yaptığı aramayla hüzne dönüştü.

Jandarmanın yaptığı dar kapsamlı arama sonuca ulaşmazken, AKUT ekipleri kısa sürede Ayten'in cansız bedenini Torba Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yorgana sarılı halde buldu. Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Ayten'in Milas Ticaret Meslek Lisesi'nden sınıf arkadaşı ve aynı zamanda erkek arkadaşı olan M.E.E'yi gözaltına aldı. Ayten Kıvılcım'ın iki kuzeninin de bilgisine başvurulurken, katil zanlısı aradan geçen bir aya rağmen henüz tespit edilemedi.

Yorgana sarıldığı için tanınması güç halde ve zarar görmüş olan Ayten'in cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp'ta yapılan incelemede, daha kapsamlı bir inceleme gerektiği tespit edildi. Ayten'in cenazesi, kesin sonuçların belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaklaşık bir aydır Adli Tıp Kurumu'nda incelemeleri süren cenazenin halen kendilerine gönderilmediğini belirten Kıvılcım ailesinin acısı bir kat daha arttı.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, katil zanlısının belirlenmesi için tüm ipuçlarının büyük bir dikkat içinde incelendiğini, soruşturmanın gizlilik içinde yürütüldüğünü belirterek, en kısa sürede katil zanlısına ulaşmayı planladıklarını ifade ettiler.

AYTEN'İN KATİLİ 1 AYDIR BULUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 15:08:02
Güncelleme :18 Eylül 2010 Cumartesi 14:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?