4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Baba oğul böyle öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ile oğul aynı kazada feci şekilde hayatını kaybetti. Sağlık görevlileri baba ile oğlunu yaşatmak için uzun süre kalp masajı yapmasına rağmen baba ile oğul kaldırıldıkları hastanede aynı anda hayata gözlerini yumdu.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada başlarında kaskları bulunmasına rağmen bir bankada güvenlik görevlisi olan motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan 6 yaşındaki oğlu feci şekilde can verdiler.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Günlükbaşı semtinden Fethiye merkezine doğru seyretmekte olan Şaban Korkmaz (66) idaresindeki 48 GR 878 plakalı otomobil Kemal Karadenizli Caddesine dönmek istediği sırada Muğla makasından Günlükbaşı istikametine gitmekte olan Muhammet Gönen (31) idaresindeki 07 SE 254 plakalı motosiklet hızla otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil iki tekerlek üzerinde kalırken motosiklet sürücüsü Muhammet Gönen ile 6 yaşındaki oğlu Emirhan Mehmet Gönen motosiklet üzerinden savruldular. Baba ve oğlunun başındaki kasklarda parçalanınca her ikisi de ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken 112'den de yardım istendi. Kaza yerine gelen sağlık görevlileri baba ve oğluna aynı anda kalp masajı uygulayıp hemen hastanelere kaldırdılar. Baba ve oğul kaldırıldığı hastanede aynı anda hayatını kaybetti.

Kazaya karışan Şaban Korkmaz da Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, aynı kavşakta son bir haftada 3 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Muhammet Gönen’in Şeker Bank Fethiye Şubesinde Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olduğu kaydedildi. Bu arada kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2013 Pazar 20:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?