16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Baba-oğul trafik canavarına yakalandı

Fethiye’de bayramdan dönenleri taşıyan yolcu otobüsünün çarptığı motosiklette bulunan baba ve oğlu öldü, motorda bulunan 6 yaşındaki başka bir çocuk ise yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Fethiye-Antalya Karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, bayramdan dönen yolcuları taşıyan 07 SY 533 plakalı yolcu otobüsü, karşıdan karşıya geçmekte olan Erol Keçeli (35) idaresindeki plakasız motosiklete çarptı. Yolcu otobüsünün başka bir aracı solladığı sırada meydana gelen kazada, yolcu otobüsünü Mehmet Kabaklı adlı sürücünün kullandığı iddia edildi. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü Erol Keçeli (35) ve oğlu Ramazan Keçeli (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan ve sürücü Erol Keçelinin yeğeni olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Ali Keçeli ise kazada ağır yaralandı. Kaza sonrası yaklaşık 30 metre uzağa sürüklenen motosiklet hurdaya dönerken, baba ve oğlu olay yerinde feci şekilde can verdi.


Kazada yaralanan 6 yaşındaki Ali Keçeli, yoldan geçmekte olan özel bir otomobille Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürülerek yoğun bakıma alındı. Kaza yerine gelen Erol Keçeli’nin anne, bebe ve kardeşinin cesedine son kez bakmaları ise görenlerin yüreğini dağladı. Kaza sonrası otobüste bulunan yolcular büyük şok yaşarken, kazada hayatlarını kaybedenlerin yakınları gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirdiler. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 22:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?