5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bakan Yıldız geliyor

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın 2 günlük Muğla ziyareti yarın başlıyor. Bakan yıldız, Muğla’daki üç termik santrallerde incelemede bulunacak.

Bakan Yıldız, bu gece 01.00’de hava yoluyla Milas-Bodrum Havalimanına gelecek. Geceyi Bodrum’da geçirecek olan Bakan Yıldız, saat 10.00-12.00 arasında Milas Yeniköy ve Ören’deki Kemerköy Termik Santrallerinde incelemede bulunacak ve yetkililerden brifing alacak. Saat 13.30’da Muğla Valiliğini ziyaret edecek olan Enerji Bakanı Yıldız, buradan AK Parti Muğla Gençlik Kolları’nın Muğla Öğretmenevinde yapılacak kongresine katılacak.

Saat 16.00’da Muğla’dan Yatağan’a hareket edecek olan Bakan Yıldız, Yatağan AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra Yatağan Termik Santrali’ni ziyaret edecek ve brifing alacak. Bakan Yıldız Türkiye Enerji İşçileri Sendikası (TES-İŞ) TEK İşletmesi ve TKİ İşletmelerini ziyaret edecek. Saat 18.30’da Yatağan Belediyesi Toplantı salonunda İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak olan Bakan yıldız, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdıktan sonra tekrar Bodrum’a hareket edecek. Geceyi Bodrum’da geçirecek olan Bakan Yıldız, Pazar günü Milas-Bodrum Havalimanı'ndan İstanbul’a hareket edecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2011 Cuma 16:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?