4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bakkala diye çıktı geri dönmedi

BAKKALA GİDEN GENÇ KIZ 15 GÜNDÜR EVİNE DÖNMEDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde 'bakkala gidiyorum' diyerek evden ayrılan 17 yaşındaki lise öğrencisi Ayten Kıvılcım'dan 15 günden beri haber alınamıyor. Kızlarının hayatta olduğundan endişe eden Kıvılcım ailesi, bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Baba Necati Kıvılcım, kızının kaybolmasının ardından durumu, jandarmaya, emniyet ve savcılığa bildirdiklerini söyledi. Ancak yetkililerin çok ilgisiz olduğunu anlatan Kıvılcım, "Kızımın hayatından endişe duymaya başladık. Kızımın çantası ve kimliği Torba beldesinde evimizin yakınındaki ormanlık bir alanda bulundu. Bu durum endişelerimizi bir kat daha artırdı. Yetkililerin bu olay karşısında duyarsız kalması bizler için büyük bir yıkım olmuştur" dedi.

KIZIMI BULSUNLAR

Bakkala giden kızının eve gelmesini bekleyen anne Sevinç Kıvılcım, kızının havanın kararmasına rağmen eve dönmemesi üzerine cep telefonu ile neden geciktiğini sormak için arasa da O'na ulaşamadı. Ancak aradan geçen süre zarfında kızının telefonuna ulaşamaması ve kızının eve dönmemesi üzerine durumu eşi Necati Kıvılcım ve akrabalarına bildirdi. Kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden endişelen Kıvılcım ailesi zaman kaybetmeden durumu jandarma ve polise bildirdi.

Annesi Sevinç Kıvılcım, "Yetkililere yalvarıyorum, kızımı bulsunlar. Biz kendi imkanlarımızla gidebileceği her yeri aradık. Ama aramalarımız neticesinde bir sonuca ulaşamadık. Günlerdir gözümüze uyku girmiyor.

Kızımın yerini bilenlerin veya görenlerin insanlık namına en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyorum" dedi. Kızı Ayten Kıvılcım'a seslenen acılı anne "Kızım sen bizim için çok değerlisin, sağlığın bizim için her şeyden önemli. Hiç bir şeyden korkma, her halinle kabulümsün, ne olur geri dön" ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:56:01
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 15:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?