5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Baldıza tecavüz, kızına taciz!

MUĞLA’nın Dalaman İlçesi’nde baldızından olan 17 yaşındaki kızına tacizde bulunan baba 50 yaşındaki O.Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dalaman’da yaşayan O.Ş., 1992 yılında G.Y. ile evlendi. O.Ş. evliyken baldızı B.Y. ile birlikte olmaya başladı.

B.Y.’nin hamile kalması üzerine hapse girmemek için eşinden boşanan O.Ş., baldızı ile evlendi. İkinci evliliği 4 ay süren O.Ş. baldızından boşanarak tekrar eski eşiyle evlendi.

Baldız B.Y.’nın 1994 yılında dünyaya getirdiği K.Ş., Dalaman’ın Taşbaşı Köyü’nde yaşayan anneannesi F.Y.’nin yanında büyüdü. 17 yaşına gelen K.Ş.’nin karnının büyümesinden şüphelenen anneannesi torununu Göcek’te doktora götürdü ve K.Ş.’nin hamile olduğu ortaya çıktı.

Anneannesinin sıkıştırması üzerine 2 yıldan beri R.Y. birlikte olduğunu itiraf eden K.Ş, babasının da kendisine ormanlık alanda cinsel tacizde bulunduğunu ve tecavüz etmeye kalktığını anlattı.

Bunun üzerine anneanne F.Y., jandarmaya giderek damadından şikayetçi oldu. Bu arada K.Ş. ile R.Y. evlendi. Yapılan soruşturma ve alınan ifadelerden sonra mahkemeye çıkartılan O.Ş. ’birinci derecede akrabaya yapılan cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Köyceğiz Cezaevi’ne gönderildi.

PTT Fethiye Şubesi’nden emekli olan O.Ş.’nin halen evli olduğu G.Y.’den de üç kızı buluyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 17:54:23
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 18:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?