22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Balıkçılardan İsrail'e protesto

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırısı ve yaşanan vahşeti Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki balıkçılar ve denizciler protesto etti.

Fethiye Şehitler Anıtı önüne saat 14.00’de ellerinde Türk Bayrakları ile “Kahrolsun İsrail” sloganları eşliğinde gelen yaklaşık 50 balıkçı ve denizci İsrail’i kınadı.

Fethiye Şehitler Anıtı önünde balıkçı ve denizciler adına yapılan ortak basın açıklamasında, “İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında yaşanan vahşeti, İsrail’e destek veren ABD’yi, dünyanın gözü önünde vuku bulan devlet terörüne duyarsız kalan tüm ülkeleri özellikle kendilerini insan hakları savunucusu yapan Avrupa Birliği’ni kınıyoruz. İsrail’i vahşi saldırılarına son vermeye çağırıyoruz” ifadeleri kullanıldı. Balıkçı ve denizciler adına ortak açıklamayı Engin Karakaş okudu. Yapılan basın açıklaması ardından ellerindeki Türk Bayrakları’nı açan balıkçı ve denizciler “Kahrolsun İsrail” sloganı atarak İsrail’i protesto ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin karakaş IP: 85.106.21.xxx Tarih : 26.02.2011 21:47:40

balıkcılar olarak yaptığımız kücük ama anlamı anlayanlara ve hala duyarsız kalmayı tercih edenlere bir dakika bile düşündürebildiysek protestomuz başarılı olmuş demektir.