5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bar kavgası hastaneye taşındı

HASTANE KORİDORUNDA SİLAHLI KAVGA

Muğla'da bir barda çıkan kavgada iki kişi bıçakla yaralandı.

Yaralı yakınları hastane koridorunda beklerken bu kez hastaneye gelen ve barda güvenlik görevlisi olduğu iddia edilen Ö.U. iki kişiyi bacaklarına silahla ateş ederek yaraladı. Hastane koridorunda meydana gelen olayda Ö.U. hastane polisi tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Muğla merkezinde bir barda, saat 04.00'te bilinmeyen bir nedenle müşteriler ile bar görevlileri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Bekir Cem Uluuzman ve Şenol Özgür bıçakla yaralandı. Yaralılar arkadaşları tarafından Muğla Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayın duyulmasının ardından bıçakla yaralananların yakınları hastaneye akın etti. Hastane koridorunda bekleyen yaralı yakınları, bu kez barda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı iddia edilen Ö.U.'nun silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Alican Bakla ile İsa Keskin bacaklarından yaralandı. Olay yerinde 4 mermi ele geçirildi. Hastane koridorunda meydana gelen olayda Ö.U., hastane polisi tarafından yakalandı.

Muğla Devlet Hastanesi'nde meydana gelen olayın ardından çok sayıda polis hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin alınması için Komiser Hamdi Bey Polis Karakolu'na getirildi. Barda başlayan kavganın hastane koridorlarında devam etmesinin ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri hastane koridorunda inceleme başlattı. Hastane koridorunda 4 adet mermi ele geçirildi.

HASTANE KORİDORUNDA SİLAHLI KAVGA
HASTANE KORİDORUNDA SİLAHLI KAVGA
HASTANE KORİDORUNDA SİLAHLI KAVGA
HASTANE KORİDORUNDA SİLAHLI KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 10:59:00
Güncelleme :9 Ocak 2011 Pazar 14:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?