4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bardakoğlu Muğla’ya geliyor

BARDAKOĞLU MUĞLA’YA GELİYOR

Muğla’da düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yarın başlıyor. Muğla’da gerçekleştirilecek olan etkinlikleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu da katılacak.

Muğla İl Müftülüğü, Öğretmenevi’nde düzenlediği toplantıda, Muğla İl Müftüsü Mustafa Kaya, Muğla’da müftülük tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili olarak basın mensuplarına ayrıntılı bilgiler vererek, “Kutlu Doğum Haftası her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanıyor. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla ilimizde de yoğun bir kutlama etkilikleri gerçekleştirilecek. Her şeyden önce idrak ettiğimiz haftanın Muğlalı hemşehrilerimize, aziz milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ediyorum” dedi.

Muğla’da gerçekleştirilecek olan etkinliklerin 15-16 Nisan tarihlerindeki açılış programlarına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu da katılırken, Muğla İl Müftülüğü tarafından Muğla merkez ve ilçelerinde haftanın önemini belirten hutbe ve vaaz programları gerçekleştirilecek. Yine merkez ve ilçelerde müftülükçe çeşitli konferanslar verilecek, haftanın anlamı ile ilgili çeşitli ziyaretler yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 11:53:04
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 18:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?