5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Başını taşla ezdiler

MUĞLA’DA CİNAYET

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli personel olarak çalışan İsmail Uğur (28), başı taşla ezilerek öldürüldü. Jandarma olayla ilgili olarak 5 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Merkeze bağlı Ortaköy’de, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından İsmail Uğur’un pazaryerinde cesedi bulundu. Köy Muhtarı Tevfik Kıloğlu yüzü tanınmayacak halde olan ceset ile ilgili olarak Jandarmaya bilgi verdi. Jandarma, olay yerinde güvenlik çemberi oluştururken, Uğur’un eşi Gülcan Uğur sinir krizleri geçirdi.

BORÇ İÇİN Mİ ÖLDÜRÜLDÜ?

Cinayet ile ilgili soruşturma başlatan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri İsmail Uğur’un gece birlikte olduğu kişileri araştırdı. Yapılan araştırma sonrası G.C., M.A., F.S., H.U. ve S.Ş. isimli kişileri bilgisine başvurmak üzere gözaltına aldı. İsmail Uğur’un eşi Gülcan Uğur, eşinin bir gazinoya borcu bulunduğu söylerken, akşam evden markete olan borcunu ödemek için ayrıldığını söyledi.

Muğla Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda yetişen İsmail Uğur’un cesedi, Savcılık tarafından otopsi yapılmak üzere Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MUĞLA’DA CİNAYET
MUĞLA’DA CİNAYET
MUĞLA’DA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 13:06:02
Güncelleme :16 Temmuz 2011 Cumartesi 00:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?