4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Başkan Kafadar güven tazeledi

MUĞLALI DEMİRCİLERDE MEVCUT BAŞKAN KAFADAR GÜVEN TAZELEDİ

Muğla Madeni Sanatkarlar ve Demirciler Odası olağan kongresinde mevut başkan Süleyman Kafadar güven tazeledi.

Mevcut Başkan Süleyman Kafadar’ın aday olarak tek liste ile gidilen kongreye, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Birlik Genel Sekreteri Mesuriye Pala, Bakanlık Temsilcileri Ergün Yıldız ile Yüksel Kutlu ve oda üyeleri katıldı.

Kongrede konuşan Muğla Madeni Sanatkarlar ve Demirciler Odası Başkanı Süleyman Kafadar, katılan bütün konuklar ve üyelere teşekkür etti. Başkan Kafadar, “Bizim gibi odalarda üyelerin sayısının az olması nedeniyle değişik sıkıntılar yaşıyoruz. Hatta kira parası bile ödenemez duruma geliyor. Bu nedenle yaşadığımız sıkıntıları aşmak için bizim gibi az sayıda üyeye sahip olan diğer odalar birleşmek zorunda. Birleşirsek daha güçlü oluruz ve birlikte hareket ederiz. Üst birlik seçiminin ardından bu birleşme yaşanmak zorunda” diye konuştu.

Kongrede konuşmaların ardından mevcut Başkan Süleyman Kafadar’ın hazırladığı tek liste ile seçimlere gidildi. Seçimler sonunda Başkan Kafadar güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Demirel, Yahya Tutak, Ömer Demirdaş, Bekir Elcik, İsmail Demirbaş ve Bekir Çetin. Denetim Kuruluna ise M. Ünal Yaykın, Muammer Türköz ve Mustafa Altınboğa seçildi.

MUĞLALI DEMİRCİLERDE MEVCUT BAŞKAN KAFADAR GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 17:00:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 17:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?