4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Başkan Ünlü'den doktorlara kutlama

BAŞKAN ÜNLÜ, DOKTORLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Armutalan Sağlık Ocağını ziyaret ederek çalışan doktor ve sağlık personelini ziyaret etti.

Ziyarette sağlık çalışanlarının tek tek gününü kutlayan Başkan Ünlü, başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının insan hayatını için en önemli alanda hizmet verdiklerine söyleyerek, “En değerli varlığımız ruh ve beden sağlığımızdır. Tüm insani etkinliklerimizi, sağlık tabanı üzerinde gerçekleştiririz. Ölüm ve hayat arasında en sağlam köprü, en değerli tutamak olan sağlığımızı korumak adına gösterilen tüm çabaları kutluyorum. İnsan sağlığının korunması, var olan sağlık sorunlarının giderilmesi, her zaman insanlığın en önemli hedeflerinden olmuştur. Bu hedefe ulaşmak için başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız oldukça zor koşullarda, yoğun gayretle çalışmaktadırlar. Bu yüzden doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarını sadece bir yılın bir gününde değil her zaman hatırlamalıyız” dedi.

Armutalan Sağlık Ocağı Başhekim Vekili Selma Saraçlar ziyaretten hayli memnun olduğunu belirterek, yılın bir günü de olsa hatırlanmanın çok güzel olduğunu belirtti.

BAŞKAN ÜNLÜ, DOKTORLARIN BAYRAMINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 15:34:04
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 18:17:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?