8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bebeğiyle jandarmaya sığındı

Dalaman'da, yirmi günlük bebeğiyle jandarmaya sığınan 18 yaşındaki S.Ü., bebeğinin babası olduğunu öne sürdüğü evli S.A. ve eşinden şikayetçi oldu. S.Ü., S.A'nın eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğini vaat ederek birlikte olduğunu, ancak bebek dünyaya geldikten sonra kendisini terk ettiğini öne sürdü. S.Ü, konuşmaya gittiği S.A. ile eşi Serpil A. tarafından dövüldüğünü iddia etti. S.Ü'nün bebeği devlet korumasına alınırken, bebeğin babası olduğu ileri sürülen S.A. ile eşi Serpil A., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Dalaman'da ailesiyle yaşayan S.Ü, 6 Eylül günü kucağında bebeğiyle jandarmaya başvurarak, bebeğinin babası olduğunu iddia ettiği evli S.A ve eşinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Dalaman'da ailesiyle yaşayan S.Ü, Ortaca Eskiköy'de yaşayan 28 yaşındaki S.A ile tanıştı. S.A., eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğini söyledi. Bir süre görüşmeye devam eden S.Ü. ile S.A. ilişkiye girdi ve bir süre sonra S.Ü. hamile olduğunu öğrendi. Genç kadın durumu evli olan S.A'ya da anlattı ve bebeği dünyaya getirmeye karar verdi. S.A.'nın eşinden boşanıp kendisiyle evleneceği hayalini kuran S.Ü, yaklaşık 20 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Henüz adını bile koymadığı bebeğini kucağına alan S.Ü, dün konuşmak için S.A.'nın Eskiköy'deki evine gitti. S.Ü. eve gittiğinde, çocuğunun babası S.A'nın eşi 20 yaşındaki S.A ile karşılaştı. İddiaya göre S.A., S.Ü.'yü tartakladı. Gürültü üzerine eve gelen koca iki kadını ayırmaya çalıştı. Bu sırada tartaklanan S.Ü., evden çıkıp

kapının önündeki otomobile zarar verdi. Bu duruma öfkelenen çift, S.Ü'yü dövdü.

JANDARMAYA SIĞINDI

Genç yaşında anne olan S.Ü., jandarmaya gidip durumu anlattıktan sonra kendisini darp eden karı kocadan şikayetçi oldu. Bu sırada aynı karakola giden S.A'nın eşi Serpil A da, S.Ü'nün evlerini bastığını iddia edip şikayette bulundu. S.Ü'nün şikayeti üzerine ifadeleri alınan karı koca serbest bırakıldı.

Bir psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan S.Ü'nün bir süre Muğla'daki bir kadın sığınma evinde kalmasına karar verildi. Öte yandan S.Ü'nün bakamayacağını söylediği bebeği devlet korumasına alındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2012 Çarşamba 13:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?