4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Belediye İş’te Akbay dönemi

BELEDİYE İŞ’TE AKBAY DÖNEMİ

Muğla Belediye-İş Sendikası’nın 9. Olağan Genel Kurulu Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda gerçekleştirildi.

160 delegenin katıldığı kongrede seçimlere mevcut Başkan Hasan Aşkın ile Ender Akbay’ın hazırladığı listelerle gidildi. Seçimlerde 158 delege oy kullanırken, dört oy geçersiz çıktı. Seçimler sonunda 55 oy olan mevcut Başkan Hasan Aşkın’a karşılık 99 oy olan Ender Akbay, Muğla Belediye İş Sendikasının yeni başkanı oldu.

Muğla Belediye İş Sendikası genel kurulunda mevcut Başkan Hasan Aşkın’ı mağlup ederek Başkanlığa seçilen Ender Akbay’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ergül Şahin, Hüseyin Demirtaş, M. Hikmet Uludağ, Cem Özer, İmdat Yaşar ve Devran Akçalı. Seçimler sonunda Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Şenol Bulucu, Uğur Kocaoğlan ve Süleyman Öğmüş seçilirken, Disiplin Kuruluna ise Ercan Sarıoğlu, Kenan Uyanık ve Hüseyin Yılmaz seçildi.

Seçimlerin ardından tüm katılımcılara teşekkür eden Muğla Belediye İş Sendikası’nın yeni Başkanı Ender Akbay, yeni dönemde belediye işçilerinin haklarının savunulması ve kazanılması yönünde mücadele edeceklerini söyledi.

BELEDİYE İŞ’TE AKBAY DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:39:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?