6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

'Beyaz Evler'de tutuklu sayısı 15'e çıktı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen "Beyaz Evler" operasyonu kapsamında tutuklananların sayısı 15'e yükseldi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Berkant Karakaya'nın sürdürdüğü soruşturma kapsamında adliyeye çıkartılan 1 kişi daha tutuklandı.

Operasyon sonrasında, hakkında mahkeme tarafından çıkartılan gıyabi tevkif kararı bulunan belediye personeli D.P savcılıkta verdiği ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Hakkında mahkeme tarafından gıyabi tevkif kararı çıkartılan zanlılar Ş.G., A.T. ve H.Ö'nün ise polis ve jandarma tarafından arandığı bildirildi.

Bodrum'da düzenlenen "Beyaz Evler" operasyonu kapsamında, aralarında Bodrum Belediyesinin de bulunduğu 3 belediyede eş zamanlı olarak, "imara aykırı yapılar için maddi çıkar karşılığında ruhsatsız yapılaşmaya izin vermek" iddialarıyla ilgili inceleme başlatmış, olayla ilgili 14 kişi tutuklanmıştı. Operasyon kapsamında dün bir belde belediyesi ile Bodrum Belediyesine ait bir şirkette ise savcılık kararı doğrultusunda jandarma evrakları incelemişti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2006 Cumartesi 09:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?