22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Fethiye'de, içkili bir restoranda iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli bir mühendis öldürülürken, emekli polis memuru ağır yaralandı. 

Olay, dün gece geç saatlerde bir restoranda meydana geldi. Kavgada, müşteri olarak orada bulunan Orman Mühendisi Mutlu Acar (40) ile diğer bir müşteri grubu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine karşı gruptan bazı kişilerin bıçakla saldırdığı Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Mühendis Mutlu Acar ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mutlu Acar kurtarılamadı. 

Olaya müdahale eden ve restoranda güvenlik görevlisi olarak çalışan emekli polis Yüksel Oktay da (58) aynı kişilerin saldırısı sonucu bacağı, göğsü ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. Yüksel Oktay'ın hastanede tedavisi sürüyor. 

Olayın ardından saldırganlar restorandan kaçtı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen Emrah A. (21), Nurettin A. (38), Ferdi K. (30), Murat C. (32), Ramazan K. (31) ve Mehmet Y.'yi (26) gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Öte yandan kavgada hayatını kaybeden Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Mühendis Mutlu Acar için bugün çalıştığı Orman İşletme Müdürlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 12:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?