4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bir akülü araç sevinci daha!

FETHİYE EVİ’NDE BİR AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ DAHA

Fethiye Evi’nde kurdukları Perşembe kermesleri ve diğer organizasyonlarla örnek bir yardımlaşma zincirine imza atan Fethiye Evi Gönüllüleri, engelli vatandaşlara da destek olmaya devam ediyorlar.

Önceki gün doğum günü olan 12 yaşındaki engelli Efe Şumur, Fethiye Evi Gönüllüleri’nden hem doğum günü, hem de bayram hediyesini almanın mutluluğunu yaşadı. Fethiye Evi Gönüllüleri’nin engellilere yönelik başlattığı akülü araç kampanyasında dün yedinci akülü araç sahibini buldu.

Hayırseverlerin desteği ile alınan akülü araçlar, engellilerin yaşam şartlarını iyileştirirken, 12 yaşındaki bedensel engelli Efe’nin aracı ise, oğluna asker yemeği yapmak yerine bağışta bulunmayı tercih eden Fethiye Belediyesi Marina Müdürü Okan Arıkan’ın bağışı ile alındı. Yeni aracına görevliler tarafından bindirilen ve kullanımı öğretilen Efe’nin mutluluğu gözlerinden okunurken, konu hakkında açıklama yapan Fethiye Evi Gönüllüleri öncüsü Nesrin Saatcı, bu güzel organizasyon için herkesten destek beklediklerini söyledi.

“Bir tane akülü araç verebilir miyiz diye yola çıkmıştık. Bugün hayırseverlerin desteği ile 7’nci akülü aracımızı veriyoruz” diyerek bağışta bulunan Okan Arıkan’a teşekkür eden Saatcı, “Oğlu askere gidecekti, onun asker yemeğinin parasını bize bağışladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve oğluna da hayırlı teskereler diliyoruz. Bugün bu çocuğumuz için bu araç hem doğum günü, hem de bayram hediyesi olacak. Biz özellikle öğrencilerimize destekte bulunmak istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan Dernek Başkanımız Necdet Yaman’a da çok teşekkür ediyoruz. Bu konuda bize destek vermek isteyen hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın bayramını da kutluyorum” dedi. Daha sonra Okan Arıkan’a Fethiye Evi Gönüllüleri adına teşekkür plaketi sunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, engelli genç Efe ile de yakından ilgilendi.

FETHİYE EVİ’NDE BİR AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ DAHA
FETHİYE EVİ’NDE BİR AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 13:35:02
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 18:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?