4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bir eşin en zor anları

BİR EŞİN EN ZOR ANLARI

Muğla’nın Milas ilçesinde sabah tarlaya gitmek için evinden çıkan kadın, birkaç dakika sonra yolda ölü bulundu. Eşinin ölüm haberini alan kocası, karısının öldüğünü yakınlarına söyleyemedi.

Olay; bu sabah saat 09.00 sıralarında Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Derince köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; söz konusu köyde ikamet eden Gül Ayşe Bilgi (45) isimli kadın; ‘Tarlaya çalışmaya gidiyorum’ diyerek, evinden ayrıldı. Elindeki kovasıyla Kavakyanı mevkisinde bulunan tarlasına gitmek üzere yaya olarak yola çıkan Bilgi, birkaç dakika sonra at arabasıyla bahçesine gitmekte olan Ülkiye Demir isimli bir başka kadın tarafından yolun kenarında yerde yatar vaziyette bulundu. Bilgi’nin hareket etmediğini ve ağzında akıntılar olduğunu gören Demir, durumu Bilgi’nin yakınlarına ve köy sakinlerine haber verdi.

Olay yerine gelen köy sakinlerini Gül Ayşe Bilgi’nin ölmüş olduğunu görünce durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ilk incelemenin ardından Bilgi’nin cesedini otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

EŞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİ

Eşinin ölüm haberini alan Yakup Bilgi (47), eşinin cesedi başında gözyaşlarına hakim olmazken; çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalıştı. Birkaç dakika önce evinden uğurladığı eşinin ardından acı haberi alan koca, eşinin ölüm haberini çocuklarına ve yakınlarına söylemekte güçlük çekti.

Telefonla aradığı yakınlarına gözyaşlarını tutmaya çalışarak, “Gül Ayşe hastalandı. O’nu hastaneye kaldırıyoruz. Sizde hastaneye gelin” diye bilen talihsiz kocanın zor anları, çevresindekileri de büyük bir üzüntüye boğdu. Yakınlarına eşinin hastalandığı yönünde beyaz biz yalan söyleyen Yakup Bilgi, köy sakinlerinin yardımıyla eşinin cenazesinin götürüldüğü hastaneye getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BİR EŞİN EN ZOR ANLARI
BİR EŞİN EN ZOR ANLARI
BİR EŞİN EN ZOR ANLARI
BİR EŞİN EN ZOR ANLARI
BİR EŞİN EN ZOR ANLARI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 13:33:00
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 13:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?