4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bisiklet topluluğundan fotoğraf sergisi

BİSİKLET TOPLULUĞUNDAN FOTOĞRAF SERGİSİ

Muğla Üniversitesin de Bisiklet Topluluğu (MUBİT) ile Muğla Bisiklet Topluluğu'nun (MBT) ortak olarak düzenlediği 2. fotoğraf sergisi ve slayt gösterimi üniversitesi öğrenci sarayında gerçekleştirildi.

Sergiye Muğla Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi H. Can Demirel, SKS Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Erdinç Başkaya, Muğla Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Beşikçi, MUBİT üyesi ve MBT Kurucu Üyesi Dilek Bulut ve çok sayıda bisikletçi ile öğrenci katıldı.

MUBİT üyesi ve MBT Kurucu üyesi Dilek Bulut bu serginin amacının bisiklet sporunu herkese sevdirmek olduğunu belirterek, "Bisiklet topluluğu 2008 yılında kuruldu. Burada 2008-2009 yılında yaptığımız etkinliklerin fotoğrafları yer alıyor. Bu yıl öğrencilerle birlikte olmak ve onları bisiklet kullanmayı özendirmek için buradayız. Bu topluluk 15 kişi ile kuruldu ve şu an ise 65 kişiye ulaştı. Bu arada üye kayıtlarımız devam ediyor. Düzenlediğimiz bisiklet turlarında şu ana kadar Ula, Gölcük, Kent ormanı, Belen Kahvesi, Kerimoğlu Evi ve Akyaka gibi parkurlarda bisiklet bindik. Ayrıca bize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi

Daha sonra konuşan Muğla Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Beşikçi ise bisiklet binmenin insan sağlığı açısından çok yararlı olduğunu dile getirerek, "Her hafta sonu bisiklet turlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında özel turlarımızda oluyor. Hafta içi ve akşam turlarımızda oluyor. Bisiklet binmenin sağlımızda önemli etkisi var. Özellikle kan dolaşım sistemini düzenlediği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Haftaya gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turunda Türkiye’yi temsil edecek sporcularımızı da Üniversite’sinin köprüsünde açacağımız pankart ve bisikletçi arkadaşlarımızla destekleyeceğiz” diye konuştu.

BİSİKLET TOPLULUĞUNDAN FOTOĞRAF SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 12:36:05
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 19:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?