5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bitez'de engellilere tekne turu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Belde Belediye Başkanı İbrahim Çömez Bodrum Engelliler Derneği bünyesinde bulunan engellileri ve ailelerini tekne turu yaptırdı.

Bitez Belediyesi tarafından Bodrum engelliler derneğinden yaklaşık 50 kişilik bir guruba iki adet tekne ile Bitez'den mavi yolculuk düzenlendi. Bitez Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon çerçevesinde evlerinden alınan engelli çocuklar ve aileleri Bitez limanında bulunan teknelere getirildi. Bitez’den çıkan tekneler çeşitli koylar ve plajlarda demirledi. Tur boyunca çeşitli ikramlar yapıldı, gidilen yerler engeli çocuklara tanıtıldı.

Engelli çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilenen Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, engelli vatandaşlara yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Çocukların mutluluğunu her şeyden önemli olduğunu söyleyen Çömez "Engelli vatandaşlarımıza hizmet görevlerimizden birisi. Geçtiğimiz günlerde engellilerimizi düşünerek bir tesis inşa ettik. Sezon sonu yaklaşması sebebi ile bugünde tekne turuna çıktık. Bu tür hizmet içerikli etkinliklerimiz sürecek. Hepimiz birer engelli adayıyız. Onlarla zaman geçirmek, onları mutlu görmek beni son derece mutlu etti" dedi.

Tekne turundan sonra tüm aileler ve Bodrum Engelliler Derneği Başkanı Şerafettin Değirmenci Başkan Çömez’e teşekkür etti. Engelli çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2011 Pazartesi 13:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?