5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bodrum cıvıl cıvıl

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 9 günlük tatilin ilk günü plajlar şenlendi. Denize girip, güneşlenen, su sporları yapanlar renkli görüntüler oluşturdu.

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte cuma gecesi ve cumartesi sabahından itaberen Bodrum’a gelen tatilcilerle yazlıkçılar, ilçede hareketliliğe neden oldu. Ramazan nedeniyle yabancı turistlere kalan Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Ortakent- Yahşi Plajları, tatilcilerin de gelmesiyle dolup, taştı. Hava sıcaklığının 42, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece olduğu Bodrum’da sahile koşan tatilciler, denize girip güneşlenmenin tadını çıkardı, bol bol su sporları yaptı.

Kimi tatilciler ise cennet koylarda günübirlik mavi tura çıktı. Gümbet Alora Beach Clup’taki köpük banyosu ise tatilciler tarafından büyük ilgi gördü. Köpüklerin arasında birbirleriyle şakalaşıp, gönüllerince dans etmenin keyfini yaşayanlar, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

BELARUSLU BALERİNLER

Gümbet Plajı’nda ise Belarus'tan gelen aralarında Jamaikalıların da bulunduğu 15 kişilik üniversiteli, su balesi takımının denizde yaptığı gösteri izleyenleri hoşça vakit geçirtti. Su balerinlerinin havada sıçrayıp, ters takla attıktan sonra suya dalmaları ilgiyle izlendi. 6 yıldır su balesi yapan Belaruslu 19 yaşındaki İrina Kotslevaka, Bodrum'a ilk kez tatile geldiğini belirterek, “Burası bir cennet. Denizde arkadaşlarımızla şakalaşırken, bale yapıp, eğlendik. Bizleri izleyenler olunca, mini bir gösteri sunduk. Umarım herkes beğenmiştir” dedi.

...
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2011 Cumartesi 16:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?