15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bodrum Feneri'nde Bistro keyfi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, limanın batı ucundan Bodrum'u selamlayan 128 yıllık tarihi Bodrum Feneri'nde beach club açıldı.


Bodrum'un tarihsel dokusuna yakışan bir üslupta ve orijinal yapısına sadık kalınarak fenerin etrafında konumlanan, Bodrum Feneri düzenlenen kokteyl ile hizmete açıldı. Bodrum'un hareketli ve sıcak havasına yakışan beyaz mimarisi ile Bodrum Kalesi'ni karşısına alan Bodrum Feneri, marin ve country tarzlarının birleşimiyle misafirlerine sade ve ferah bir ortam sunuyor. Fener, denize sıfır konumu ve 70 kişilik kapasitesi ile keyifli dost sohbetlerinizin yeni adresi olacak. Marinanın en uç noktasında denizde gezinen tekneleri seyrederken hayallere dalma imkanı sunan modern mekanda, Akdeniz lezzetleri ve zengin şarap çeşitleri bulunuyor.


Akdeniz mutfağının en güzel lezzetleri ve zengin şarap mönüsü ile aynı anda 70 kişiye birden hizmet verebilen Bodrum Feneri, işletme sahibi Fatih Arıman "Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz tüm ayrıntılar düşünülerek tasarlandı. Ahşabın doğallığı ve beyazın yalınlığı ile mekan, günün ilk ışıklarından gecenin serinliğine arkadaş sohbetleriniz ve özel kutlamalarınız için her anınızı keyifli kılmayı amaçlıyor. Sokak kültürü olan bistro anlayışını deniz kıyısına taşıyan Bodrum Feneri'nde güneşe jazz müziği ile veda edecek. 1950'lerden 1970'lere uzanan rock müzik eşliğinde deniz kenarında bistro keyfini geç saatlere kadar yaşayacaksınız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 17:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ersan yılmazel IP: 88.247.216.xxx Tarih : 8.07.2008 13:01:44

yeriniz gercekten harika.umarım hayırlı olur.özellikle dünya sampiyonu ferhan SAYDAMIN bize hazırladıgı cocktaıller muhtesemdi.en iyi insanı bir profesyoneli aranıza katmakla cok iyi yapmıssınız.yeniden görüşmek üzere saygılarımla....