4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum'da 4500 liralık saat hırsızlığı

SAAT HIRSIZLIĞI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir saatçı dükkanından 4 bin 500 lira değerinde bir kol saatinin çalınması olayına adları karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan biri bayan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

Olay, ilçede bir alışveriş merkezinde 'Devecioğlu" isimli saatçı dükkanında yaşandı. İşyerindeki tezgahtar, müşteri kılığında gelen bir grupla ilgilenirken içeri giren diğer iki kişi vitrindeki saatlerden birini alarak işyerinden ayrıldı. Dükkandakilerin tamamen ayrılmasının ardından vitrini düzeltirken saatlerden birinin eksik olduğunu fark eden tezgahtar durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Soruşturma başlatan polis olayla ilgisi oldukları iddiasıyla biri bayan 6 kişiyi gözaltına aldı. Adli makamlara

sevk edilen zanlılardan biri bayan ikisi serbest bırakıldı. Murat D. (23), Serhat D. (26), Şeyhmuz G. (27) ve Ahmet S. (31) de tutuklandı.

Bu arada zanlıların sorgulandığı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği önünde dikkat çeken biri bayan 5 zanlının İzmir'den binerek geldikleri park halindeki lüks cipin tutuklanan zanlılardan birinin babasına ait olduğu belirtildi.

Saatçı dükkanında tezgahtarlık yapan Mehmet Öksüz de olayla ilgili şunları söyledi: "İçeri giren biri bayan dört kişi ile ilgilenirken iki kişi daha dükkana girdi. Ben daha önce gelenlerle ilgilenirken diğer ikisi saati alıp gitmiş. Saati alanlar işyerinden gittikten sonra burada bulunanlar beni biraz daha oyaladı. Onlar çıktıktan sonra vitrini düzeltirken saatin olmadığını fark ettim. Bunun üzerine güvenlik güçlerine haber verdim. Güvenlik kamerası görüntülerinde her şey gözüküyor. Kısa sürede

yakalandılar. Saatimizi attıklarını söylüyorlar. Onların dediğine göre korkup atmışlar. Bu inanılacak bir durum değil."

SAAT HIRSIZLIĞI
SAAT HIRSIZLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 15:05:05
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 18:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?