4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum'da bira parası cinayeti!

BİRA PARASI CİNAYETİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kendisinden istenen bira parasını vermediği için bıçaklanan bir kişi öldü.

Olay, Kumbahçe Mahallesinde sabaha karşı yaşandı. Yanına gelen kişi ya da kişiler tarafından kendisinden bira parası istenen Sadık Ece Deniz (44), "Benim de param yok" demesi üzerine göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralı olarak sahil bandında "Yardım edin" diye bağırarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Deniz, bıçaklandığı yerden yaklaşık 80 metre uzaklaştıktan sonra belediye çay bahçesi önünde yere düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansındaki sağlık ekibinin müdahalede bulunduğu Sadık Ece Deniz'in hayati fonksiyonlarını kaybettiği belirtildi. Deniz, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON NEFESİNDE CİNAYET SEBEBİNİ SÖYLEDİ

Bıçaklandıktan sonra yaralı olarak geldiği belediye çay bahçesi önünde yere yığılan Sadık Ece Deniz'in yardımına koşan vatandaşlara, kendisinden bira parası istendiğini, ancak parası olmadığını söylediğini belirttiği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekibi ve nöbetçi cumhuriyet savcısı olay mahallinde inceleme yaptı. Sahil bandında kan izleri olduğu görüldü.

Bu arada Sadık Ece Deniz'in olaydan bir süre önce yakın çevredeki bir taksi durağına gelerek su içtiği ve "Çanakkale'den geldim. İş arıyorum" dediği öğrenildi.

Hastane morguna kaldırılan Sadık Ece Deniz'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi. Bu arada olayla ilgili F.K. isimli bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BİRA PARASI CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2010 Salı 11:47:00
Güncelleme :10 Ağustos 2010 Salı 14:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?