4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum’da çaldı Milas’ta yakalandı

BODRUM’DA ÇALDI MİLAS’TA YAKALANDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinden motosiklet çaldıkları iddia edilen 2 kişi Milas’ta gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bilindiği gibi; geçtiğimiz günlerde Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinden 2 motorsiklet çalındığı ve şahısların Milas’a doğru ilerlediği ihbarını alan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe girişinde gerekli tedbirleri almış ancak polislerin dur ihtarlarına uymayan şahıslar kaçmıştı. Yaklaşık yarım saat süren amansız kovalamaca sonunda Sanayi Caddesi üzerinde iki ekip tarafından sıkıştırılan şahıslar kaçarak kayıplara karışmıştı. 1 motorsiklete de olay yerine el konulmuştu. Yapılan çalışma sonucunda diğer motorsiklet Tabakhane Caddesi üzerinde terk edilmiş olarak bulunmuştu.

Kaçarak kayıplara karışan ve aranmasına başlanan G.K. (21) ve H.A. (22) ise polis tarafından yapılan çalışma sonucunda Milas’ta gözaltına alındı. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 3 motorsiklet hırsızlığı iddiası ile 1 ikametten de 2 bin 500 TL değerinde inci kolye ve takı hırsızlığı iddiasıyla şahıslar Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Şahıslardan H.A. mahkemece tutuklanırken, G.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BODRUM’DA ÇALDI MİLAS’TA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 11:10:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?