4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum’da eğlence dolu dizgin

BODRUM’DA EĞLENCE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Ege’de devam eden sıcak hava ile birlikte turizmin en önemli merkezlerinden Bodrum’da eğlence dolu dizgin devam ediyor. Bodrum’un önemli eğlence mekanlarından Vittoria Drem Clup’te yüzlerce kişi ünlü Dj Burak Yeter ile birlikte doyasıya eğlendi.

Dj Burak Yeter, Bodrum' da sergilediği başarılı performansla adeta dinleyenlerin akıllarını başlarından aldı. Bodrum' un ünlü eğlence mekanlarından Victoria Bar' da canlı performans gösteren ünlü Dj Burak Yeter; bayramda yeni albüm çıkaracağını belirterek, “Yeni albümümüz yine Türk Sanat Müziği şarkılarına yaptığımız remixlerden oluşacak" dedi.

“TÜRK MÜZİK KÜLTÜRÜNÜ AVRUPA’YA TAŞIYACAK”

Ülke genelinde devam eden projelerinin yanında yurtdışında da çeşitli projelerinin olduğunu belirten DJ Burak Yeter, yakın zamanda yurtdışına taşınacağını ifade ederek, " Bayramın 2. günü artık yurtdışına taşınıyoruz. Hollanda' da ikamet edeceğiz. Yurtdışında yapacağımız çalışmalarla Türk müzik kültürümüzü dünyaya duyurmak istiyoruz. Amacımız yurtdışındaki bütün clublerde performans gösterip Türk müzik kültürünü orda da bir yerlere taşımak" dedi.

Ajda Pekkan' la yaptığı son çalışmasının bayramda çıkacağını ifade eden Yeter, " Stüdyo çalışmalarımız devam ediyor, Sertap Erener ile yaptığımız son çalışmamız olan ‘Koparılan Çiçekler’ gayet iyi gidiyor. Ajda Pekkan' la yaptığımız sürpriz bir çalışmamız var o da bayrama çıkacak umarım. Diğer sanatçılarla beraber yaptığımız çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Açmış oldukları dj okullarının da iyi bir noktaya geldiğini belirten Yeter, "Dj eğitimleri sonucunda öğrencilerimize sertifika vermekteyiz. Yaklaşık 900' e yakın öğrencimiz var ve eğitimlerimiz devam etmektedir. Bunların dışında şimdiye kadar yapılmayan bir şeyi yaptık. Remix kültürü adına Türkiye Clublerinde Ajda Pekkan' ın Oyalama Beni şarkısına yaptığımız remix çalışmamız en çok çalınan şarkı unvanına sahip oldu. Aldığımız ödüller de bunun bir göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

Daha sonra çaldığı şarkılarla Dj Burak Yeter, Vittoria Bar' a gelen misafirlere ilerleyen saatlere kadar unutulmaz bir gece yaşattı.

BODRUM’DA EĞLENCE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
BODRUM’DA EĞLENCE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
BODRUM’DA EĞLENCE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
BODRUM’DA EĞLENCE DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 13:37:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 15:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?