22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bodrum'da gasp: 3 tutuklama

Bodrum ilçesinde bir kişiyi bıçak zoru ile gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre,olay, ilçe merkezinde Mars Mabedi mevkisinde yaşandı. Olayda, Mehmet İ.(32) ve Ferit K. (39) sigara alma bahanesi ile yaklaştıkları D.Ç’nin 450 YTL’sinin gasp etti. D.Ç’nin 155 polis imdat telefonunu araması ile bölgeye sevk edilen asayiş ekipleri olay mahalline yakın bir yerde koşarak giden, şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Mehmet İ. olduğu öğrenilen şüphelinin üzerinde birde bıçak ele geçiren polis, olay mahalline gittiğinde ise D.Ç. ile aralarında arbede yaşanan Ferit K.’yı da yakalayarak gözaltına aldı. Ferit K’nın üzerinde de bir bıçak ele geçirildiği kaydedildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen şüphelilerin sorgusu sırasında verdikleri ifade doğrultusunda Ayhan K.(23) isimli bir şüphelide, bir tekneye düzenlenen operasyonla yakalandı. Gasp iddiası ile adli mercilere çıkarılan zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 19:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?