4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum'da gece tarifesi kalktı

BODRUM’DA TAKSİ TARİFELERİ DEĞİŞTİ

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Bodrum’da görev yapan 770 taksicinin gece gündüz tarife farkını kaldırdığını açıkladı.

Yeni taksi tarifesine göre 3,50 TL olan taksimetre açılışı fiyatı 3 TL’ye indirilirken kilometre başına alınan 3,00 TL fiyat 3,70 TL ye yükseltildi. Her 100 metre için uygulanan 0,30 kuruşluk ücret 037 kuruşa yükselirken beklemelerin ilk 3 dakikasından sonra her dakika için de 0,37 kuruş ödenecek. Şoförlerin kılık kıyafetleri, traşları her gün kontrol edilecek, korsan taksilerle mücadelede ilçe emniyet müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapılacak.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, yapılan tarife değişikliği ve gece tarifesinin çok memnun edici bir gelişme olduğunu belirterek, “Yapılan tarife değişikliği Türkiye’de bir ilktir. Bu çalışmada taksimetre ücretlerini belirlerken bizler de Şoförler Odası’na desteklerde bulunduk. Bu çalışma sayesinde Bodrum’a gelen konuklarımız rahat bir nefes alacaklardır. Böyle bir çalışma yaptıkları için Bodrum Şoförler Odası Başkanı Sayın Aytekin Çanakçı’yı kutluyorum” dedi.

BODRUM’DA TAKSİ TARİFELERİ DEĞİŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 14:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?