5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bodrum’da kaza: 4 yaralı

BODRUM’DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI

Muğla’ nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlardan bir kişinin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum’dan Ortakent istikametine gitmekte olan Halil Geyik kullandığı 48 T 6610 plakalı Ticari taksi ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada, Hastane Kavşağı’nda yol dışında ters yönde seyreden Cumhur Çakır idaresindeki 48 VN 064 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Çarpışma sonucu ticari taksinin sürücüsü Halil Geyik, 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Kader Geyik, Döndü Akay ve Fuat Akay yaralandı. Hamile bayan Kader Geyik’i kurtarmak için itfaiye ve zabıta ekipleri seferber oldu. Ambulansların olay yerine geç gelmesiyle vatandaşlar çılgına döndü. Ekipler, aracın içinde sıkışan hamile bayanı arabadan çıkarmakta zorlandı. Araç içerisinden itfaiye ve zabıta görevlilerinin yardımı ile çıkartılan Kader Geyik’in 6 aylık hamile olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada yaralananlar Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

BODRUM’DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI
BODRUM’DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 09:34:02
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 09:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?