4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bodrum'da kaza: 5 yaralı

BODRUM'DA KAZA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

Milas istikametinden gelen Feyzullah Keser'in (37) kullandığı 48 KF 715 plakalı otomobil ile Yalı beldesi istikametinden gelen Nezir Balay'ın kullandığı (53) 48 VG 284 plakalı otomobil çarpıştı. Kavşakta meydana gelen kazada, Milas istikametinden gelen araç takla atarak refüjde ters dönerken diğer araç refüje çarparak durdu. Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye götürüldü.

Eski adı ile Torba kavşağında meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin sürücüsü yürüyerek bindiği ambulans içerisinde kafasında kan akar vaziyette kazanın nasıl olduğunu anlattı. Beraberinde bulunan ve sağ bacağı kırıldığı öğrenilen Kamuran Aydemir de yerde sağlık görevlilerinin müdahalesi sırasında cep telefonuyla görüştüğü kişiye hangi hastaneye gideceğini bildirdi.

Kazada, diğer aracın sürücüsü ve araç içerisinde bulunan evli kızı Zehra Özay (32) ile 15 aylık kızı Dilara Özay yoldan geçen bir araçla hastaneye götürüldü. Başından yaralanan anne Zehra Özay hastanede ilk müdahalesinin ardından müşahade odasına alındı. Bu arada kazaya karışan araçlarda bulunan 5 kişinin hastanedeki sağlık kontrollerinde hayati tehlikeleri olmadığı belirtildi. Dayısı Turgut Balay'ın kucağına alarak gezdirdiği Dilara Özay'ın da kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlendi. Kaza nedeniyle

kontrolden geçen Nezir Balay'ın ayakta tedavi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BODRUM'DA KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 18:06:04
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 00:50:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?