22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bodrum'da trafik kazası: 2 yaralı

Bodrum ilçesinde yolcu otobüsü ile bir pikabın çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Milas istikametinden geliş yönünde Güvercinlik köyünü geçtikten sonra devam eden yol çalışması nedeni ile trafik akışının tek yönlü sağlandığı, Bodrum-Milas Karayolu'nda kaza yaşandığı belirtildi. Fatih Paluluoğlu (56) kullandığı İstanbul- Bodrum arası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait 34 ZY 5949 plakalı otobüs ile Milas istikametinden gelirken yol çalışması nedeni ile uyarı levhalarıyla kapalı olduğu belirtilen yoldan trafik akışının sağlandığı diğer yola dönüş yaptı. Diğer yola geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otobüs karşı istikametten gelen Lütfü Şentürk'ün (30) kullandığı 34 VP 6081 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, çarpışmanın etkisiyle her iki aracın gidiş istikametine göre sağ ön tarafında maddi hasar oluştu. Kazada, İstanbul'a gittikleri öğrenilen ve paslanmaz iş yeri dekarosyonu işi yaptıklarını söyleyen pikap sürücüsü ve araçta bulunan Coşkun İşler (26) yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otobüs şoförü kaza ile ilgili olarak "Baktım yol kapalı. Yerlerde kayıyor. Levhalar sıktı. Yolu sola vermişler. Levhanın birine vurdum arabayı attım bu tarafa, sola. Araçta 4-5 yolcu vardı. Onları da yolda indirmiştik" dedi.

Tedavi altına alınan pikabın sürücüsü Lütfü Şentürk de şöyle konuştu:

"Bodrum'dan çıktık devam ediyorduk. Güvercinliğe gelmeden yol tek şerite düşüyor. Otobüs aniden önüme girdi. Sonra kendi şeridine geçmeye çalıştı ancak benim şeridimde kaldı ve çarpıştık. Mevlama çok şükür kazayı ucuz atlattık. Şu an belki de morgda olabilirdik."

Kaza nedeniyle aksayan trafik akışı pikabın çekici ile kaldırılmasıyla yeniden sağlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 18:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?