4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Borç batağı intihar ettirdi

MUĞLA’DA BORÇ İNTİHARI

Muğlalı restoran işletmecisi Memiş Aksoy, av tüfeğiyle kendisini vurarak intihar etti. Aksoy’un ekonomik sıkıntıdan dolayı girdiği bunalım sonucu intihar ettiği iddia edildi.

Bayır Beldesi Salihpaşalar Köyü’nde restoran işletmeciliği yapan, ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir yıl önce restoranını devreden Memiş Aksoy (43), 30 Haziran Çarşamba günü saat 15.30 sıralarında evine döndü. Bir süre evde kalan Aksoy, daha sonra av tüfeğini alarak evinin yakınındaki zeytinliğe gitti.

YAKINLARINI ARAYIP HELALLİK İSTEDİ

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen Memiş Aksoy, zeytinlikte cep telefonu ile tüm tanıdıklarını arayarak helallik istedi. Aksoy’un Salihpaşalar Köyü Muhtarı İsmail Baş ile 45 dakika telefonla konuşarak helallik istediği, durumu fark eden muhtara yerini söylemediği öğrenildi. Aksoy’un daha sonra av tüfeği ile kendisini vurarak intihar etti. Muhtar köyden topladığı bazı vatandaşlar ile Aksoy’u aramaya çıktı. Akşam saatlerinde zeytinlikte Aksoy’un cesedi bulundu. 112 Acil Sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aksoy’un hayatını kaybettiğini belirlediler. Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aksoy’un cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Memiş Aksoy’un ölüm haberini alan yakınları Salihpaşalar Köyü’ndeki evine akın ettiler. Yakınları Aksoy’un bir yıldır ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu ve bu nedenle bunalıma girdiğini belirttiler. Aksoy’un yaklaşık bir ay önce babasını kaybettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 13:13:04
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 13:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?