22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Borcu olmayan esnafa bedava taksi

21 yıldır Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Şükrü Ayyıldız, Türkiye’de ilk defa esnafa sınırsız hizmet sunmaya başlıyor. Odaya kayıtlı üyelerden aidat borcu bulunmayan üyelerin talebi doğrultusunda, işyerlerine gitmek için Esnaf Odası tarafından araç gönderilerek işyerlerine bırakılacak. Uygulama, şu anda ayda bir defaya mahsus olmak üzere uygulamaya konulacak. 

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 1996 yılından bu yana verilen ambulans hizmetinin yanı sıra, ücretsiz olarak yabancı dil ve bilgisayar kursları, aynı zamanda sağlık sektörü olarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binasında bulunan Sağlık Polikliniği hizmeti ve Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olan ve odaya karşı yasal sorumluluklarını düzenli olarak yerine getiren Esnaf ve Sanatkara Marmaris sınırları içerisinde ücretsiz araç tahsisi hizmeti verilecek. 

Oda Başkanı Şükrü Ayyıldız, oda üyesi esnafların yıllık aidat ödediklerini belirterek, ödenen aidatın karşılığında hizmet almalarının da şart olduğunu söyledi. Ayyıldız, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek için çalışmalarımızı tamamladık. Ulaşım hizmetimizden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin aidat borcu bulunmaması şartı var. İş yerine itmek isteyen oda üyelerimiz odamızı arayarak araç tahsisi talebinde bulunacaklar. Odada görevli çalışanımız tarafından aidat borcunun bulunmadığı tespit edilince üyemize araç gönderilecek ve Marmaris sınırları içindeki işyerine bırakılacak. Uygulamayı ilk etapta ayda bir defa yapacağız. İleride bu ayda iki veya daha da arttırılabilir. Ayrıntılı bilgi ve destek için oda üyelerimiz 4122847 nolu telefondan alabilecekler” dedi. Şükrü Ayyıldız bundan sonra da yasal çerçeveler ve mevzuatlar doğrultusunda, yeni hizmetler verileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2008 Salı 09:26:37
Güncelleme :18 Mart 2008 Salı 10:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?