4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Böyle önlem görülmedi!

BRANDA YERİNE SEDYE

Muğla'da işten çıkarılan kadın, bir otoparkın 4. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Üst katta asılı kalan kadının altına branda yerine sedye konulması tepkiye neden oldu.

İddiaya göre, eşinden boşanan 2 çocuk annesi G.S., 2003 yılında ilk evliliğinden olan çocuklarını görmek için gittiği okulun bahçesinde kayınpederi tarafından bıçaklandı. G.S., tedavisi tamamlandıktan sonra geçimini sağlamak için ev temizlik işlerinde çalışmaya başladı. Astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen kadına bu rahatsızlığı nedeniyle iş verilmedi. Daha sonra bir temizlik şirketinde geçici işçi olarak işe başladı. Astım rahatsızlığı nedeniyle burada da temizlik işlerinde çalışamaması sonucu işine son verildi. İşsiz kalan kadın bunalıma girerek bir otoparkın 4. kat terasına çıkarak intihar etmek istedi. Kendini bina cephesine bırakarak tutunan G.S., uzun süre duvara tutunarak asılı kaldı.

Binanın üst katına çıkan emniyet ekipleri ile binanın güvenlik görevlisi uzun süre G.S.'nin atlamaması için dil döktü. Bir anlık dalgınlığından yararlanan polis ve özel güvenlik ekipleri G.S.'yi kollarından tutarak yukarı çekti. G.S., "Ben günlerdir derdimi söylüyorum. Şimdi mi aklınıza geldi beni kurtarmak. Bırakın ölmek istiyorum" diyerek kendisini kurtaranlara tepki gösterdi.

G.S.'nin otoparkın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulunmasının ardından yerde önlem alınması beklenirken, ambulanslarda bulunan hasta taşıma sedyesi getirildi. Branda serilmesi gerekirken, hasta sedyesinin getirilmesine vatandaşlar tepki gösterirken, "Yat atlasaydı ne olacaktı. Sedye kurtaracak mıydı?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

BRANDA YERİNE SEDYE
BRANDA YERİNE SEDYE
BRANDA YERİNE SEDYE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:42:05
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 19:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?