2
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Boynuna ip bağlayıp işe götürdü

Muğla Fethiye'de, işe gelmeyen 11 yaşındaki çırağını boynuna ip bağlayarak motosikletle arkasından koşturduğu iddia edilen kuaför, gözaltına alındı.

Fethiye ilçesinde işe gelmeyen çırağı B.A.G.'yi, boynundan iple motosikletine bağlayarak götürdüğü iddia edilen 43 yaşındaki kuaför İ.A., gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Patlangıç Mahallesi'nde kuaförlük yapan İ.A.'nın, çırağı 11 yaşındaki B.A.G.'nin boynuna ip bağlayarak yaklaşık 200 metre motosikletin arkasında koşturduğu yönünde ihbar alan polis, olay yerine gitti. Kuaför İ.A.'yı gözaltına alan polis, çırağını ise başka bir işyerine götürerek sakinleştirmeye çalıştı.

Ortaokul 6. sınıf öğrencisi B.A.G., gazetecilere, bir müşteriyle ilgilenmediği için yanında çalıştığı İ.A.'nın başına vurduğunu, bu yüzden işe gitmediğini belirtti.

'İŞE GELMEDİĞİM İÇİN YAPTI'
İnternet kafede oyun oynadığı sırada yanına gelen İ.A.'nın, boynuna ip bağladığını ve motora binerek iş yerine kadar kendisini koşturduğunu iddia eden B.A.G., "Yolda az daha düşüyordum, bağırdım ondan sonra durdu. Bunu işe gelmediğim için yaptı" dedi.

Olayın, çevredeki iş yerlerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi.

Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Gündüz'ü Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği'ne götürdü. 

AA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2014 Pazartesi 17:10:41
Güncelleme :28 Ocak 2014 Salı 15:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?