4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bu da 'Beşiktaş' bebek

“BEŞİKTAŞ” BEBEĞE ÇARŞIDAN ZİYARET

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği, bir süre önce babasının “Beşiktaş” adını verdiği bebeği ziyaret etti.

Babasının Beşiktaş futbol takımı sevgisi nedeniyle bir süre önce gündeme gelen “Beşiktaş” bebeği Bodrumlu Beşiktaş fanatikleri yalnız bırakmadı.

Atapark’ta toplanan Bodrum Çarşı Grubu üyeleri Beşiktaş marşları eşliğinde “Beşiktaş” bebeğin evini ziyarete gitti. Bir diğer Beşiktaş fanatiği baba Güngör Balıkçı ve anne Sibel Balıkçı tarafından karşılanan Beşiktaş fanatikleri “Beşiktaş” bebeği görebilmek için adeta yarıştı.

“Beşiktaş”ın bol bol fotoğrafını çeken taraftarlar adına Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Seyithan Durayır, “Beşiktaş bizim için aşk demek. Bu yüzden bizim için çok değerli olan Beşiktaş bebeği ve ailesini ziyaret ettik” dedi.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Seracettin Ekici Beşiktaş bebeğin eğitim masraflarını kulübün üstlenmesi için çalışma başlatacaklarını belirterek BJK Asbaşkanı Levent Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde Bodrum’a geleceğini ve konunun kendisine aktarılacağını söyledi. Milaslı BJK fanatiklerinin de katıldığı ziyarette taraftarlar Beşiktaş bebeğe nazar boncuğu ve cumhuriyet altını taktı. Beşiktaş’ın ağabeyi Kartal’a da lisanslı BJK forması hediye eden taraftarlar hatıra fotoğrafının ardından marşlar eşliğinde ilçeden ayrıldı.

“BEŞİKTAŞ” BEBEĞE ÇARŞIDAN ZİYARET
“BEŞİKTAŞ” BEBEĞE ÇARŞIDAN ZİYARET
“BEŞİKTAŞ” BEBEĞE ÇARŞIDAN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 17:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?