22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Bu yatta bir haftalık tatil villa fiyatına

SEKİZ ayrı dilde yayın yaparak dünya üzerindeki deniz aracı meraklılarını buluşturan ‘www.lodky.com’ adlı internet sitesinde haftalık kirası 300 bin euro (yaklaşık 600 bin YTL) olduğu belirtilen ‘Lady Christine’ adlı motor yat, Marmaris'e geldi.

Güvertesinde bir de helikopter bulunan, 62 metre uzunluğundaki Marshall Adaları bayraklı ‘Lady Christine’, bugün sabah satlerinde Marmaris Netsel Marina'ya demirledi.

‘Oceanco’ firması tarafından Hollanda'da yaptırılarak, 2005 yılında denize indirilen, denizcilik dünyasınca ‘mega lüks’ diye nitelendirilen yat, görenleri büyüledi. Yatın haftalık kirasının, 300 bin euro olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Duyduğu rakama inanamayan 32 yaşındaki garson Yakup Avcı, “Dalga geçiyor olmalısınız. Bu para tatil için verilir mi? Ama demek ki verebilenler de var. Ben ömrüm boyunca çalışsam bu parayı kazanamam. Kazansam da villa alırım” dedi.

Hakkında Türkçe kaynak bulunmayan ve Türkiye'ye ilk kez geldiği öğrenilen 10 yolcu kapasiteli ‘Lady Christine’nin, rotası, içinde kimlerin bulunduğu konusunda Netsel Marina yetkilileri, müşterileri istemediği gerekçesiyle bilgi vermedi.

İSRAİL VE RUSYA'DAN KİRAYA VERİYOR

Fiyatının 100 milyon doların üzerinde olduğu tahmin edilen Lady Christine'yi kiralamak isteyenlere, ‘www.lodky.com’da, ‘All-4-Yachts’ firmasının İsrail ve Rusya'daki irtibat büroları gösterildi. Lüks yatta bir haftalık tatil için 300 bin euro ödemeyi göze alanlar için sitede söz konusu büroların telefon numaralarına yer verildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 16:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?