5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Bu yola müteahhit dayanmıyor

BU YOLA MÜTEAHHİT DAYANMIYOR

Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı İlyas Bulut, Muğla’da devam eden yatırımlar ile ilgili olarak İl Koordinasyon Kurulu toplantısında bilgi verdi.

Gökova-Marmaris, Yatağan-Milas, Bodrum-Turgutreis, Denizli-Muğla arasındaki duble yol çalışmaları ile ilgili bilgi veren Bulut, Gökova Marmaris duble yol çalışmalarının 2011 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Toplantıda, Köyceğiz-Ortaca arasındaki karayolunda devam eden duble yol çalışmasında işi yapan müteahhitin ekonomik sıkıntı nedeniyle işi yarım bıraktığı ve işten el çektirildiği açıklandı.

GÖKOVA-MARMARİS YOLU 2011’DE TAMAMLANIYOR

Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı İlyas Bulut, Muğla’da devam eden duble yol çalışmaları ile ilgili verdiği bilgide, “Köyceğiz-Ortaca arasında devam eden duble yol çalışmasında sıkıntı yaşanıyor. Bu sıkıntı çözülecek. Gökova Marmaris arasında devam eden duble yol çalışması 2011 yılında tamamlanacak. Yatağan-Milas arasında duble yol çalışması devam ediyor. 2011 yılında tamamlanması mümkün değil. Fakat verilen sürede tamamlanacak. 2011 yılında Yatağan-Milas arasındaki yolun 15 kilometresini hizmete açabiliriz. Yine Bodrum-Turgutreis arasında da devam eden duble yol çalışmamız var. Bu yol 2012 yılında ancak tamamlanır. Bunun yanında, Söke-Milas, denizli Muğla arasında da duble yol çalışması devam ediyor” dedi.

Vali Fatih Şahin, Köyceğiz-Ortaca arasında devam eden duble yol çalışmasında müteahhitin işine son verilidğini, önümüzdeki günlerde yeni bir müteahhit ile yollarına devam edeceklerini söyledi.

BU YOLA MÜTEAHHİT DAYANMIYOR
BU YOLA MÜTEAHHİT DAYANMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 10:41:05
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 11:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?