4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Bungee jumping heyecanı

ÖLÜDENİZ’DE BUNGEE JUMPİNG HEYECANI

Dünyaca ünlü güzellikteki Ölüdeniz Lagünü ve yamaç paraşütüyle ünlenen Ölüdeniz’e gelen tatilciler bu yaz bungee jumping de yapacaklar.

Ölüdeniz’deki turizm eğlencelerine çeşitlilik kazandırmak amacıyla sürekli yenilik peşinde koşan turizmcilerin son gözdesi bungee jumping. Türkiye’de bir çok turizm bölgesinde bulunan ve çok ilgi çeken bungee jumping yüksek bir platformdan ayaklara bağlanan iplerle atlayarak yapılıyor.

Hızla yere düşerken yakın bir mesafede ayaklarına bağladığı ipler yardımıyla tekrar yukarıya çekilen ve bu şekilde serbest düşüş heyecanı yaşayan turistler de bir miktar parayı gözden çıkarıyorlar. Ölüdeniz lagünü içerisinde bir firma tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen bungee jumping platformu bir vincin ucuna bağlı.

Vincin koluna bağlanan platformdan aşağıya atlayan heyecan tutkunları, yaklaşık 35 metre yükseklikten yere atlıyorlar. 50 metre yüksekte bulunan vinç platformu 30 derece eğimle 35 metreye iniyor. Atlamak isteyen adrenalin tutkunlarının 85 lira ödediği bungee jumping’in bu fiyatına atlayışın görüntü ve fotoğrafları da dahil.

ÖLÜDENİZ’DE BUNGEE JUMPİNG HEYECANI
ÖLÜDENİZ’DE BUNGEE JUMPİNG HEYECANI
ÖLÜDENİZ’DE BUNGEE JUMPİNG HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 13:05:02
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 13:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?