16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Büyükanıt'ın Bodrum keyfi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne eşi ve torunuyla birlikte tatile gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt bugün öğle saatlerinde kaldığı sahil köyünün plajına inerek dinlendi.

Bodrum'daki Kara Kuvvetleri Kamp Eğitim Merkezi Komutanlığı’na üç günlük tatil için gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, eşi Filiz Büyükanıt ve torunu Bengisu'yla birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Bugün öğle saatlerine kadar kamp eğitim merkezinde kendisine ayrılan özel konutta dinlenen Orgeneral Büyükanıt, öğleden sonra eşi ve torunuyla, shuttle servisine binerek yanında korumaları olduğu halde Bardakçı Plajı'na indi.

Hava sıcaklığının 44 derece, nem oranının yüzde 60'lara ulaştığı Bodrum’da, konutundan lacivert şortu, ayağında plaj terlikleri ve üzeri çıplak sahile inen Orgeneral Büyükanıt, buradaki subay ve eşleriyle sohbet etti. Kamptaki subay ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği Orgeneral Büyükanıt'ın tatili sırasında sahil güvenlik botları ve helikopterle güvenlik önlemi alındığı görüldü. Sahildeki Kıbrıs akasyası ağaçların altında dinlenen Orgeneral Büyükanıt, torunuyla da oynadı.

Perşembe günü öğle saatlerinde Bodrum’a gelen Orgeneral Büyükanıt’ın çevre koyları da gezeceği öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 13:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?