4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Çalış Kuş Cenneti temizlendi

KUŞ CENNETİNDEN 2 KAMYON ÇÖP TOPLANDI

Fethiye’de 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Çalış Kuş Cenneti’nde yapılan temizlik kampanyasında 2 kamyon çöp toplandı.

Turizm Haftası etkinlikleri nedeniyle Çalış Kuş Cenneti Bölgesi’nde yapılan temizlik kampanyasına yoğun katılım oldu. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Turizm Danışma Bürosu, TURMEPA, Fethiye Tanıtım Vakfı (FETAV), Ticaret ve Sanayi Odası, Çalış Karnaval Komitesi ile çok sayıda çevrecinin katıldığı temizlik kampanyası bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Kuş Cenneti Bölgesi’nde yapılan temizlik çalışmasında, çevrenin ne kadar kirli olduğu gözler önüne serildi.

Bol miktarda içki şişesi ve plastik atık toplanan kampanyaya katılımın yoğun olması sevindiriciydi. Onlarca çöp torbası, 2 kamyon ile taşındı. Konu hakkında değerlendirmede bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, “Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Turizm Danışma Derneği, TURMEPA, FETAV,Ticaret ve Sanayi Odası, Çalış Karnaval Komitesi ve çok sayıda çevreci arkadaşların katıldığı temizlik çalışması çok başarılı ve eğlenceli geçti. Bu arada önemli doğal değerlerimizin hali ve sahip çıkılma zorunluluğu bir kere daha anlaşılmış oldu. Katılan bütün arkadaşlara ve sivil toplum örgütlerine çok teşekkür ederiz” dedi.

KUŞ CENNETİNDEN 2 KAMYON ÇÖP TOPLANDI
KUŞ CENNETİNDEN 2 KAMYON ÇÖP TOPLANDI
KUŞ CENNETİNDEN 2 KAMYON ÇÖP TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 14:54:02
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 15:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?