16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Cami'de bomba aradılar

Lübnan Başbakanı Fuad Sinyora, ailesiyle birlikte tatil için geldiği Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cuma namazını Adliye Camii'nde kıldı.


Başbakan Sinyora camiye gelmeden önce bomba uzmanı görevliler cami içerisinde ve dışında arama yaptı. Bodrum'a getirilen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki "Nena" isimli kurt köpeği kendisinden sorumlu polis memuru kontrolünde cami çevresinde turistlerin meraklı bakışları arasında arama yaptı. Adliye Camii imam-hatibi Mehmet Kılıçarslan'ın kıldırdığı namazın ardından konakladığı otele dönmek üzere camiden ayrılan Başbakan Sinyora'ya çevredeki vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Gösterilen ilgiye karşılık Başbakan Fuad Sinyora da selam verdi.


Çevredeki geniş güvenlik önlemleri karşısında camide kimin olduğunu merak eden birçok yerli ve yabancı turist namaz kılındığı sırada cami önünde kimin çıkacağını görmek için bekledi. Bu arada Filistinli oldukları öğrenilen bir ailenin bir müddet bekledikten sonra oradan ayrıldığı gözlendi. Lübnan Başbakanı Fuad Sinyora ilçe merkezine gelişinde Bodrum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurları ve özel korumaları haricinde 12 kişiden oluşan başbakanlık korumasının görev yaptığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 21:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?