9
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Cesedi ağaca asılı bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde 5 gündür kayıp olan 38 yaşındaki Bilal Özdoğan'ın cesedi ağaca asılı bulundu.

Milas'ta 5 gün önce tedavi gördüğü özel hastaneden çıkıp eczaneden ilaçlarını aldıktan sonra ortadan kaybolan ve Ören Beldesindeki kömür firmasında şoför olarak çalışan 38 yaşındaki 3 çocuk babası Bilal Özdoğan'ın cesedi ağaca asılı olarak bulundu.

Jandarma, vatandaşlar ve arama kurtarma ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu Bilal Özdoğan'ın cesedi Hüsamlar Köyü Eskideğirmen Mevkii'nde çalıştığı iş yerine yaklaşık 500 metre mesafede ağaca asılı halde bulundu. Bilal Özdoğan yaklaşık bir yıl önce annesinin vefatından sonra psikolojik sorunlar nedeniyle tedavi görüyordu.

Özdoğan 5 gün önce akşam eve gitmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirmişti. Kayıp ihbarı üzerine Özdoğan'ın telefon numarası üzerinden sinyal alınmaya çalışan ekipler Gürceğiz köyü yakınlarındaki dağlık bir bölgeden gelen sinyaller üzerinden çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.

Jandarma ve köylülerin yanı sıra 17 kişilik AKUT ekibi de Özdoğan’ı bulmak için çalışmalara destek verdi. Yapılan aramalar sonucu Bilal Özdoğan'ın cesedi akşam saatlerinde ağaca asılı halde bulundu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2012 Cumartesi 16:37:32
Güncelleme :31 Ocak 2012 Salı 10:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?