4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Çevre Müdürlüğü file dağıttı

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ PAZAR FİLESİ DAĞITTI

Muğla Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde il merkezi ve bütün ilçelerde vatandaşlara ücretsiz olarak Pazar Filesi ve Ağaç Fidanı dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Muğla il merkezinde Pazar Yerinde 300 adet Pazar Filesi, Sınırsızlık Meydanında da 3 bin adet çeşitli ağaç fidanı dağıtılırken, vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. File ve fidanlar çok kısa bir süre içinde tükendi.

Çevre bilincinin oluşturulması ve File kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Çevre ve Orman İl Müdür Vekili Mehmet Karakaya, “Bu yıl ilk defa salonlarda kutlama yerine sahaya indik. Bu çerçevede bütün ilçelerimizde ve il merkezimizde çevreye verdiği zararlardan dolayı naylon kullanımının öne geçilmesi ve Pazar filesi kullanımının yaygınlaştırılması için Pazar filesi dağıtıyor. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var ve bu bizi memnun etti. Bundan sonraki yıllarda da bu etkinliği sürdürme düşüncesindeyiz” dedi.

Karakaya, yine etkinlikler çerçevesinde fidan dağıtımı da gerçekleştirdiklerini belirterek, “İlçelerimizde de fidan dağıtımı yapıyoruz. Muğla merkezde 3 bin fidan dağıtacağız. Ceviz, fıstık çamı ve değişik fidanlara vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi” diye konuştu.

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ PAZAR FİLESİ DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:28:01
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 16:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?